eerste blog van storm

Gepubliceerd op 23 november 2017 om 19:50

storm nog niet online

Wouw een eigen site voor onze kennel van de Grasduinen. Ik vind het nu al geweldig en zal proberen om als ik wat heb meegemaakt, een show, een wandeling enz. een klein verslagje te maken. Als dit geschreven wordt zijn we nog druk bezig met het in orde maken van de website en wachten we op goedkeuring van de kennelnaam wat nog best een dingetje is hoor.

laatste loodjes

hallo Woopi hier. ik dacht laat ik eens wat horen van mij. Nog eventjes en ik mag mij moeder noemen van een aantal kinderen. Hoeveel het er zijn laat ik nog niet weten dat blijft een verrassing!! ik voel mij kiplekker al begin ik nu toch echt wel dik te worden en vind ik slapen en hangen wel erg lekker. heerlijk op mijn buik gekriebeld worden is echt mijn favoriet. Storm, Beau en Bella  zijn erg lief voor mij en laten mij ook met rust als ik daar behoefte aan heb. ik heb al een mooi bed klaar staan in de kamer waar ik straks in alle rust kan genieten van de kleintjes. als de pups er zijn laat ik weer wat van mij horen/lezen. nu ga ik in ruststand want ik zal zeker mijn energie nog op een later tijdstip moeten gebruiken.

Lees meer »

zwanger

Wat een fantastisch nieuws van mij Storm!!!!! Woopi is zwanger. We hadden al een vermoeden want Woopi was toch al een beetje anders in gedrag en kreeg van die rare bobbels aan de zijkanten van haar lichaam. Ik ben dan wel de papa maar ja, je moet toch eerst even naar de dierarts om zeker te zijn. Vandaag heeft ze een echo gehad en we hebben een paar mooie foto's. al snap ik er niets van. Een paar gekke vlekken in een zwart rondje. Nu wachten tot de uitgerekende datum en we zullen haar zeker vertroetelen hoor. In ieder geval zijn mijn grote mensen vrienden heel blij en trots. Ze noemen mij al papa hihi. Best een beetje gek.

Lees meer »

uitbreiding hondengezin

Hoe is het mogelijk! Ik heb er zomaar een vriendinnetje bij gekregen. Op een zeer bijzondere wijze is ze bij ons gekomen. Mag ik u voorstellen aan haar. Ze is geboren in Nederland in Voorthuizen op 10-10-2019.  Ze houd van spelen en is een echte boef. Soms zo erg dat ik maar ga slapen en ze mij met rust laat. Zo weet ze nog niet zo goed wat we wel en niet mogen. Ze is super lief voor iedereen binnen het gezin maar hangt wel af en toe aan mijn oren. Wie weet wat er nog in de toekomst gaat gebeuren. Vast hele leuke dingen. Hier is een foto van haar. 

Lees meer »

plotseling een paar dagen weg.

eindelijk weer eens een verhaaltje van mij. het heeft even geduurd maar gelukkig heb ik weer eens iets echt leuks meegemaakt. omdat mijn mensen broer en zus twee dagen vrij waren. (doordat er op school gestaakt werd door de leraren wat ik trouwens heel goed vind) konden we zomaar een paar dagen weg. Dinsdagmiddag boeken en de volgende dag weg hoe leuk is zo een verrassing??? eerst moest de auto en nog een ochtend gewerkt worden, maar zodra het vrouwtje thuis kwam gingen we direct in de auto naar het vakantie park. We konden direct het huisje in. Drie slaapkamers een woonkamer groot hoor. omdat we toch wel een beetje moe waren ze ons even lekker uitrusten met een groot kussen voor het raam. heerlijk joh zo een vakantie. eendjes gezien, eekhoorntjes en ganzen. maar ook andere soortgenoten. ik heb ook gelijk even alle bomen en struiken gecontroleerd op droogte en groei en eventueel even een aanpassing gedaan om het zo maar te zeggen. 

Lees meer »

nederlands kampioen

Op naar Kerkwijk waar de clubmatch 2019 bassethound gehouden wordt. Pffff weer er vroeg uit en ja hoor het is warm heel warm. Toch mag dat de pret niet bederven. Het is lekker bedrijvig en ik zie weer allemaal bekenden rond lopen. Ik krijg nummer dertien toegewezen als dat maar goed gaat. Ja en daar gaan we de ring in. Heb er zin in mijn staart laat ik lekker heen en weer gaan en ik loop mooi rechtuit met toch echt wel af en toe mijn neus op de grond. Dan komt de keurmeester en gaat mij bekijken. Van voor, van achter, telt of ik alle ribben nog heb, meet mijn oren enz enz. Ik vindt haar wel leuk dus ik kwispel nog even harder. Misschien helpt het wel. Nu moeten we weer met z'n allen een rondje en ja hoor ze geeft mijn mensenbaas als eerste een hand we zijn 1ste in mijn categorie. Op naar de volgende ronde. Ook hier loop ik weer heel stoer in de ring en doe erg mijn best en dan het oordeel ik wordt tweede maar ik krijg de punten vraag mij niet hoe dat zit maar ik heb ze en ik ben nu Nederlands kampioen. Mijn mensenbaasje is super trots en krijgt van een heleboel mensen complimenten en een hand.

Lees meer »

op facebook

ja nu eindelijk ook op facebook onder kennelvandegrasduinen. langzaam komen er vriendschapsverzoeken binnen.

Lees meer »

hondensnacks

Ooooo wat zijn een stel bofkonten hier in huis. Ons vrouwtje maakt tegenwoordig zelf onze knabbels. 

Lees meer »

vakantie voorbij

Zo de vakantie voor mijn mensenvrienden is weer voorbij. Het is wel stil in huis hoor overdag. Mijn baasje Keesjan is dan wel thuis maar die moet af en toe ook wat doen. Mijn vrouwtje is weer aan het werk en de rest is naar school. Maar wat hebben we een mooie zomer gehad heerlijk warm (beetje te warm soms). Onverwachts mochten Woopi en ik mee op vakantie naar Frankrijk wat en rit zeg. Op de heenweg hebben we op een doorreiscamping gestaan voor één nachtje. Gaaf hoor. Op onze uiteindelijke bestemming stonden we mooi in de schaduw en vlak bij een meer waar we in de avond lekker omheen konden rennen. Ook zijn we naar een markt geweest en wat hadden we een bekijks. Mogen we de hondjes aaien? Mogen we een foto nemen? enz enz. Vakantie is dus zeker voor herhaling vatbaar hoor, ik ga zo weer mee.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.