nederlands kampioen

Gepubliceerd op 1 juli 2019 om 14:52

Op naar Kerkwijk waar de clubmatch 2019 bassethound gehouden wordt. Pffff weer er vroeg uit en ja hoor het is warm heel warm. Toch mag dat de pret niet bederven. Het is lekker bedrijvig en ik zie weer allemaal bekenden rond lopen. Ik krijg nummer dertien toegewezen als dat maar goed gaat. Ja en daar gaan we de ring in. Heb er zin in mijn staart laat ik lekker heen en weer gaan en ik loop mooi rechtuit met toch echt wel af en toe mijn neus op de grond. Dan komt de keurmeester en gaat mij bekijken. Van voor, van achter, telt of ik alle ribben nog heb, meet mijn oren enz enz. Ik vindt haar wel leuk dus ik kwispel nog even harder. Misschien helpt het wel. Nu moeten we weer met z'n allen een rondje en ja hoor ze geeft mijn mensenbaas als eerste een hand we zijn 1ste in mijn categorie. Op naar de volgende ronde. Ook hier loop ik weer heel stoer in de ring en doe erg mijn best en dan het oordeel ik wordt tweede maar ik krijg de punten vraag mij niet hoe dat zit maar ik heb ze en ik ben nu Nederlands kampioen. Mijn mensenbaasje is super trots en krijgt van een heleboel mensen complimenten en een hand.

Nu mag ik weer in de auto naar huis met twee bekers en een goed rapport. Lekker uitrusten en dan hup op naar de volgende show, maar dan in de kampioensklasse.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.