vakantie voorbij

Gepubliceerd op 11 september 2018 om 11:25

Zo de vakantie voor mijn mensenvrienden is weer voorbij. Het is wel stil in huis hoor overdag. Mijn baasje Keesjan is dan wel thuis maar die moet af en toe ook wat doen. Mijn vrouwtje is weer aan het werk en de rest is naar school. Maar wat hebben we een mooie zomer gehad heerlijk warm (beetje te warm soms). Onverwachts mochten Woopi en ik mee op vakantie naar Frankrijk wat en rit zeg. Op de heenweg hebben we op een doorreiscamping gestaan voor één nachtje. Gaaf hoor. Op onze uiteindelijke bestemming stonden we mooi in de schaduw en vlak bij een meer waar we in de avond lekker omheen konden rennen. Ook zijn we naar een markt geweest en wat hadden we een bekijks. Mogen we de hondjes aaien? Mogen we een foto nemen? enz enz. Vakantie is dus zeker voor herhaling vatbaar hoor, ik ga zo weer mee.

Ondanks alles is het wel weer lekker thuis, mijn eigen bank (nou ja ik eigen het mij toe), de fontein in de tuin waar ik heerlijk uit kan drinken. Mijn vertrouwde wandelpad die ik meerdere keren per dag loop.

 

daarnaast ben ik super trots op mijn mensenvriendin Joni die als afgevaardigde naar de Jeugd Olympische Spelen mag in Lake Placid (ze doet aan hardrijden op de schaats) ik zal als het mogelijk is voor de computer zitten en de livestream bekijken.

 

Tot snel bij mijn volgende blog, poot van Storm

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.