Olympische jeugd winterspelen Lake Placid 2019

Gepubliceerd op 18 oktober 2018 om 13:00

De zomer is weer voorbij maar als ik naar buiten kijk zie ik de zon en een temperatuur van boven de 16 graden.

Samen met Woopi ben ik behoorlijk aan het verharen maar moet ik nu eigenlijk wel mijn zomerjas in de kast hangen en mijn winterjas aandoen? Nou als het aan mijn personeel ligt wel hoor!!!!! hier zijn namelijk de schaatsen al uit het vet gehaald. Mijn mensen zus en mensen broer doen namelijk aan langebaanschaatsen.

Nu ben ik zeer trots op mijn grote mensen zus!!! Die mag namelijk meedoen aan de international children's wintergames is Lake placid. Ja dat is helemaal in Amerika. Dit zijn de OLYMPISCHE JEUGD WINTERSPELEN. je wordt hiervoor uitgenodigd en dit is maar éénmalig. Heel speciaal dus. Nu ben ik best stoer maar ik denk dat ik niet meega want dat vliegen dat is toch wat. Maar om haar toch te helpen met iets wat ik wel kan heb ik mijn webwinkel ter beschikking gesteld.

Met haar hollandteam zijn ze op de foto gegaan en daar hebben ze een mooie ansichtkaart van gemaakt. Deze zijn te koop voor €,5,-- per stuk. Het gehele bedrag mag ze gebruiken voor haar reis naar Amerika. Als tegen prestatie zal zij natuurlijk proberen om met een medaille thuis te komen en daarnaast stuurt zij de kaart vanuit Amerika op met een persoonlijk geschreven berichtje.

 

HELP MIJN MENSEN ZUS HAAR DROOM TE VERWEZELIJKEN EN KOOP EEN KAART. NATUURLIJK MAG HET BEDRAG OOK MEER ZIJN DAN €5,--

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.