Moe maar wat heb ik toch prachtige kinderen.

Wat is dat nou, ik voel mij een beetje raar?? Gekke krampjes in de buik, moet eigenlijk ook vaak plassen en ik heb geen zin in eten. Mijn mensen papa en mama zeggen dat ik zo ga bevallen van de pups, nou dat zal dan wel. Ondertussen is het al een paar uurtjes later en ja hoor ze hebben gelijk gehad. Ik heb een zet prachtige kinderen op de wereld gezet. jongens en meisjes in 2 kleur en 3 kleur. Ik moet zeggen dat ik wel moe ben nu. Ik wordt aan alle kanten geholpen en mag lekker uitrusten. ze zeggen dat ze zo trots op mij zijn en ik het zo goed doe (daar snap ik niet zoveel van, dat hoort toch ook gewoon zo). Nu ik ga stoppen met schrijven even de kinderen eten geven want ze roepen en dan lekker slapen.

Groetjes Beau

laatste loodjes zwangerschap.

Oef die laatste loodjes zijn wel zwaar hoor, vaak even de tuin in om een plasje te doen. Eten doe ik tegenwoordig in etappes. Mijn buikje zit aardig vol met kleine kindjes. Vandaag bij de dokter geweest voor controle, fotootje gemaakt van de buik. Alles is goed met mij en de pups. Mijn mensen ouders zorgen goed voor mij, knuffelen aaien over mijn buik heerlijk. Nu weer lekker slapen en de laatste loodjes punniken. Tot snel dan zal ik foto's laten zien van mijn kinderen. Hou de site dan ook in de gaten.

Lieve poot van Beau

oei oei ik had gewoon even geen zin in verhaaltjes.

Het is tot mijn spijt toch echt wel een hele tijd geleden dat ik een verhaaltje heb geschreven. ik heb veel meegemaakt. Vakanties, wandelingen met heel veel andere bassets via de ledenvereniging NHBC. Mijn baasje heeft er een paar samen met andere de wandelingen georganiseerd zo komt er in januari nog een nieuwjaarwandeling. Ik ga daar niet naar toe ik moet oppassen om mijn vriendin Beau die loopt op alle dagen. We verwachten medio januari 2024 een nestje. Ik wordt dan ome Storm. Samen met Tante Woopi komt er dus een bijzondere tijd aan. Zo heb ik vernomen dat wij geen wachtlijst hebben voor de pups hopelijk krijgen ze allemaal lieve mensenouders. Wordt vervolgt

 

alweer een hele tijd geleden!!

Ik heb het een beetje laten versloffen mijn verhaaltjes. Maar ja er gebeurd hier op het moment niet zo veel. Doordat wij ook net als onze mensenvrienden moeten opletten met corona helaas. Wel gaan wij wandelen op het strand of het bos hoor. Beau is ondertussen helemaal gezond verklaard met een goed test op de ogen en heeft haar shows gelopen. Daar ben ik heel blij mee. Gelukkig gaan we weer richting de lente. Nu met die regen enz. vind ik er buiten niet zo veel aan.  Hopelijk komen er weer mooie tijden aan dat we weer buiten kunnen spelen en mijn mensen vrienden weer even zonder gedoe alles mogen ondernemen. Tot dan zal het nog wel weer even stil zijn met mijn verhaaltjes. Ik kan niet wachten tot dan..........

blogs zijn weer terecht.

 

Gelukkig al mijn verhaaltjes zijn weer terug. Kunnen jullie mijn avonturen weer even teruglezen. Ik vind het wel moeilijk hoor verhaaltjes schrijven. Want eigenlijk hou ik ontzettend van slapen, maar dan wordt ik weer gestoord door de dames die willen spelen. Beautje gaat dan als een malle door de kamer rennen met Woopi erachteraan. Onder de salontafel door en hop op de bank. Bijten in de nekvellen, oren ect. ja en natuurlijk laten ze mij niet ongemoeid slapen nee ik ben de ......... Twee tegen één. Gelukkig helpen mijn mensenvrienden en win ik toch nog. En is de dag toch eigenlijk wel weer heel leuk. Op naar de volgende dag. Tot snel.

 

 

Hoera 2021.

 

Een bewogen jaar is voorbij. 2020 was een jaar dat wij niet zomaar even in het bos of op het strand konden wandelen omdat er teveel andere mensen aan het wandelen waren. Ik snap het wel hoor dat ze ook even naar buiten willen maar ja dat was dan wel even voor ons alleen de tuin.

Mijn Woopi heeft een nestje gehad midden in de zomer met dat hele warme weer en dat doet ze nooit meer zei ze. Veel te warm!!!

Toch is het jaar wel een beetje omgevlogen hoor. Ja en dan de jaarwisseling wat een rust zonder al dat vuurwerk. Ik vind het wel mooi zit altijd naar buiten te kijken maar de rest moet er niets van hebben. Bella is helemaal van slag die ziet niets meer helaas en dan komt het nog iets harder binnen denk ik. 

Voor nu ga ik voor een heel mooi jaar hopelijk krijgen wij weer wat meer vrijheid en kunnen we weer naar hartenlust op het strand en in het bos lopen.

Voor nu een goed 2021 een een grote poot van Storm

 

 

Ojee al mijn Blogs zijn verdwenen!!!!!!

 

Nou daar ben ik dan weer een keertje. Ik kan niet zeggen dat ik het heel erg druk heb gehad. Naast het luieren op de bank en mijn kussen, het spelen met Woopi en Beau is het maar saai. Al mijn mensenvrienden moeten goed oppassen nu COVID-19 zo aanwezig is. Je kan bijna niet naar een bos of strand want daar lopen helaas te veel mensen. Begrijpelijk want ook wij denken even er lekker uit. Nu vermaken wij ons thuis en dat is ook geen probleem hoor. Genoeg speeltjes en andere dingen. Gelukkig hebben wij ook een heel lief buurmeisje die ons regelmatig komt halen om te wandelen.

 

laatste loodjes

hallo Woopi hier. ik dacht laat ik eens wat horen van mij. Nog eventjes en ik mag mij moeder noemen van een aantal kinderen. Hoeveel het er zijn laat ik nog niet weten dat blijft een verrassing!! ik voel mij kiplekker al begin ik nu toch echt wel dik te worden en vind ik slapen en hangen wel erg lekker. heerlijk op mijn buik gekriebeld worden is echt mijn favoriet. Storm, Beau en Bella  zijn erg lief voor mij en laten mij ook met rust als ik daar behoefte aan heb. ik heb al een mooi bed klaar staan in de kamer waar ik straks in alle rust kan genieten van de kleintjes. als de pups er zijn laat ik weer wat van mij horen/lezen. nu ga ik in ruststand want ik zal zeker mijn energie nog op een later tijdstip moeten gebruiken.

Lees meer »

zwanger

Wat een fantastisch nieuws van mij Storm!!!!! Woopi is zwanger. We hadden al een vermoeden want Woopi was toch al een beetje anders in gedrag en kreeg van die rare bobbels aan de zijkanten van haar lichaam. Ik ben dan wel de papa maar ja, je moet toch eerst even naar de dierarts om zeker te zijn. Vandaag heeft ze een echo gehad en we hebben een paar mooie foto's. al snap ik er niets van. Een paar gekke vlekken in een zwart rondje. Nu wachten tot de uitgerekende datum en we zullen haar zeker vertroetelen hoor. In ieder geval zijn mijn grote mensen vrienden heel blij en trots. Ze noemen mij al papa hihi. Best een beetje gek.

Lees meer »

uitbreiding hondengezin

Hoe is het mogelijk! Ik heb er zomaar een vriendinnetje bij gekregen. Op een zeer bijzondere wijze is ze bij ons gekomen. Mag ik u voorstellen aan haar. Ze is geboren in Nederland in Voorthuizen op 10-10-2019.  Ze houd van spelen en is een echte boef. Soms zo erg dat ik maar ga slapen en ze mij met rust laat. Zo weet ze nog niet zo goed wat we wel en niet mogen. Ze is super lief voor iedereen binnen het gezin maar hangt wel af en toe aan mijn oren. Wie weet wat er nog in de toekomst gaat gebeuren. Vast hele leuke dingen. Hier is een foto van haar. 

Lees meer »

plotseling een paar dagen weg.

eindelijk weer eens een verhaaltje van mij. het heeft even geduurd maar gelukkig heb ik weer eens iets echt leuks meegemaakt. omdat mijn mensen broer en zus twee dagen vrij waren. (doordat er op school gestaakt werd door de leraren wat ik trouwens heel goed vind) konden we zomaar een paar dagen weg. Dinsdagmiddag boeken en de volgende dag weg hoe leuk is zo een verrassing??? eerst moest de auto en nog een ochtend gewerkt worden, maar zodra het vrouwtje thuis kwam gingen we direct in de auto naar het vakantie park. We konden direct het huisje in. Drie slaapkamers een woonkamer groot hoor. omdat we toch wel een beetje moe waren ze ons even lekker uitrusten met een groot kussen voor het raam. heerlijk joh zo een vakantie. eendjes gezien, eekhoorntjes en ganzen. maar ook andere soortgenoten. ik heb ook gelijk even alle bomen en struiken gecontroleerd op droogte en groei en eventueel even een aanpassing gedaan om het zo maar te zeggen. 

Lees meer »

nederlands kampioen

Op naar Kerkwijk waar de clubmatch 2019 bassethound gehouden wordt. Pffff weer er vroeg uit en ja hoor het is warm heel warm. Toch mag dat de pret niet bederven. Het is lekker bedrijvig en ik zie weer allemaal bekenden rond lopen. Ik krijg nummer dertien toegewezen als dat maar goed gaat. Ja en daar gaan we de ring in. Heb er zin in mijn staart laat ik lekker heen en weer gaan en ik loop mooi rechtuit met toch echt wel af en toe mijn neus op de grond. Dan komt de keurmeester en gaat mij bekijken. Van voor, van achter, telt of ik alle ribben nog heb, meet mijn oren enz enz. Ik vindt haar wel leuk dus ik kwispel nog even harder. Misschien helpt het wel. Nu moeten we weer met z'n allen een rondje en ja hoor ze geeft mijn mensenbaas als eerste een hand we zijn 1ste in mijn categorie. Op naar de volgende ronde. Ook hier loop ik weer heel stoer in de ring en doe erg mijn best en dan het oordeel ik wordt tweede maar ik krijg de punten vraag mij niet hoe dat zit maar ik heb ze en ik ben nu Nederlands kampioen. Mijn mensenbaasje is super trots en krijgt van een heleboel mensen complimenten en een hand.

Lees meer »

op facebook

ja nu eindelijk ook op facebook onder kennelvandegrasduinen. langzaam komen er vriendschapsverzoeken binnen.

Lees meer »

hondensnacks

Ooooo wat zijn een stel bofkonten hier in huis. Ons vrouwtje maakt tegenwoordig zelf onze knabbels. 

Lees meer »

vakantie voorbij

Zo de vakantie voor mijn mensenvrienden is weer voorbij. Het is wel stil in huis hoor overdag. Mijn baasje Keesjan is dan wel thuis maar die moet af en toe ook wat doen. Mijn vrouwtje is weer aan het werk en de rest is naar school. Maar wat hebben we een mooie zomer gehad heerlijk warm (beetje te warm soms). Onverwachts mochten Woopi en ik mee op vakantie naar Frankrijk wat en rit zeg. Op de heenweg hebben we op een doorreiscamping gestaan voor één nachtje. Gaaf hoor. Op onze uiteindelijke bestemming stonden we mooi in de schaduw en vlak bij een meer waar we in de avond lekker omheen konden rennen. Ook zijn we naar een markt geweest en wat hadden we een bekijks. Mogen we de hondjes aaien? Mogen we een foto nemen? enz enz. Vakantie is dus zeker voor herhaling vatbaar hoor, ik ga zo weer mee.

Lees meer »