laatste loodjes

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 16:54

hallo Woopi hier. ik dacht laat ik eens wat horen van mij. Nog eventjes en ik mag mij moeder noemen van een aantal kinderen. Hoeveel het er zijn laat ik nog niet weten dat blijft een verrassing!! ik voel mij kiplekker al begin ik nu toch echt wel dik te worden en vind ik slapen en hangen wel erg lekker. heerlijk op mijn buik gekriebeld worden is echt mijn favoriet. Storm, Beau en Bella  zijn erg lief voor mij en laten mij ook met rust als ik daar behoefte aan heb. ik heb al een mooi bed klaar staan in de kamer waar ik straks in alle rust kan genieten van de kleintjes. als de pups er zijn laat ik weer wat van mij horen/lezen. nu ga ik in ruststand want ik zal zeker mijn energie nog op een later tijdstip moeten gebruiken.

groet en poot van mij Woopi

Reactie plaatsen

Reacties

Heleen Boumans
4 jaar geleden

Fijn dat het goed. Geniet van je ruststand, veel succes. Spannend!

Jos Verbiest
4 jaar geleden

Hé Woopi,
Proficiat, neem de nodige tijd en laat je ondertussen maar goed verwennen door al je huisgenoten!
Hopelijk binnenkort vele gezonde Basset puppies bij Van de Grasduinen in Heerhugowaard.
Ik duim alvast en verwacht van je snel een berichtje.