plotseling een paar dagen weg.

Gepubliceerd op 2 februari 2020 om 15:37

eindelijk weer eens een verhaaltje van mij. het heeft even geduurd maar gelukkig heb ik weer eens iets echt leuks meegemaakt. omdat mijn mensen broer en zus twee dagen vrij waren. (doordat er op school gestaakt werd door de leraren wat ik trouwens heel goed vind) konden we zomaar een paar dagen weg. Dinsdagmiddag boeken en de volgende dag weg hoe leuk is zo een verrassing??? eerst moest de auto en nog een ochtend gewerkt worden, maar zodra het vrouwtje thuis kwam gingen we direct in de auto naar het vakantie park. We konden direct het huisje in. Drie slaapkamers een woonkamer groot hoor. omdat we toch wel een beetje moe waren ze ons even lekker uitrusten met een groot kussen voor het raam. heerlijk joh zo een vakantie. eendjes gezien, eekhoorntjes en ganzen. maar ook andere soortgenoten. ik heb ook gelijk even alle bomen en struiken gecontroleerd op droogte en groei en eventueel even een aanpassing gedaan om het zo maar te zeggen. 

na twee nachtjes wat voor ons net mooi was gingen we weer richting huis. hup in de auto en rijden. af een toe naar buiten gekeken waar we waren en weer slapen dat kan ik namelijk erg goed in de auto.

het was een leuk uitje en zeker voor herhaling vatbaar. dus wanneer ga ik weer????

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.