ik ben er weer

Gepubliceerd op 2 mei 2019 om 13:16

Hey, ik ben er weer.

Veel te lang geleden heb ik een blog geschreven, nou ja mijn baasje in opdracht van mij.

De winter is voorbij en zoals jullie misschien wel gelezen hebben in een ander verhaal is dat mijn mensen zus naar Amerika is geweest voor de Olympische jeugdwinterspelen. Ze heeft daar een mooie zilveren medaille gehaald op de teamsprint, man wat was ik (ben ik nog steeds) trots op haar. daarnaast heeft mijn mensen broer de tweede plek veroverd bij de clubkampioenschappen langebaan schaatsen. Maar goed de winter is voorbij en we zijn alweer even in de lente, er zijn al heel wat mooie dagen geweest en hebben we lekker in de tuin kunnen lounchen op diverse plekken. Wij Woopi, Bella en ik houden er namelijk van om alle stoelen, banken, kussens en kleden te testen op zit en slaapniveau. 

Op dit moment staan er geen spannende dingen te gebeuren, maar als er zich iets voordoet wat ik kan doorgeven dan kunnen jullie het lezen in mijn verhaal.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.