clubmatch 2018

Gepubliceerd op 10 juli 2018 om 20:22

Zondag ochtend 7:00 uur.

Onze spullen staan al achter in de auto. Hek, kleed, bolderkar (dat vind mijn baasje handig om alles in te vervoeren.) twee stoelen voor mijn baasjes. Het feest kan beginnen. Om kwart voor acht vertrekken wij vanuit Heerhugowaard naar Kerkwijk, meer dan een uur rijden. Als wij aankomen dan kom ik allemaal bekende tegen, gezellig hoor. Woopi vindt het geweldig wat een Bassets lopen daar zeg, ongeveer 71. Na lang wachten mag ik dan eindelijk laten zien hoe mooi ik ben. we staan wel met zes honden in de ring. In de openklasse. We lopen keurig allemaal een rondje en dan mag ik even wachten. Ik wordt als tweede helemaal bekeken en geaaid. Wouw wat is dit toch leuk ik geniet.

al met al wordt ik net geen eerste maar een mooie tweede plek is voor mij.

 

Woopi mag ook het wachten duurt lang en wat ben ik trots op haar, ja ze is nog maar tien maanden en dan al zo je best doen is toch niet gek. Ook Woopi loopt prachtig laat zich goed betasten door de keurmeester en krijgt een mooi eindrapport. ze valt nog niet in de prijzen maar dat geeft niet.

Het was wel een hele lange dag maar super leuk. Op naar het volgende avontuur en dat is???? ik laat het jullie snel weten.

Dikke poot van Storm

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.