Home » Blog

alweer een hele tijd geleden!!

Ik heb het een beetje laten versloffen mijn verhaaltjes. Maar ja er gebeurd hier op het moment niet zo veel. Doordat wij ook net als onze mensenvrienden moeten opletten met corona helaas. Wel gaan wij wandelen op het strand of het bos hoor. Beau is ondertussen helemaal gezond verklaard met een goed test op de ogen en heeft haar shows gelopen. Daar ben ik heel blij mee. Gelukkig gaan we weer richting de lente. Nu met die regen enz. vind ik er buiten niet zo veel aan.  Hopelijk komen er weer mooie tijden aan dat we weer buiten kunnen spelen en mijn mensen vrienden weer even zonder gedoe alles mogen ondernemen. Tot dan zal het nog wel weer even stil zijn met mijn verhaaltjes. Ik kan niet wachten tot dan..........

blogs zijn weer terecht.

 

Gelukkig al mijn verhaaltjes zijn weer terug. Kunnen jullie mijn avonturen weer even teruglezen. Ik vind het wel moeilijk hoor verhaaltjes schrijven. Want eigenlijk hou ik ontzettend van slapen, maar dan wordt ik weer gestoord door de dames die willen spelen. Beautje gaat dan als een malle door de kamer rennen met Woopi erachteraan. Onder de salontafel door en hop op de bank. Bijten in de nekvellen, oren ect. ja en natuurlijk laten ze mij niet ongemoeid slapen nee ik ben de ......... Twee tegen één. Gelukkig helpen mijn mensenvrienden en win ik toch nog. En is de dag toch eigenlijk wel weer heel leuk. Op naar de volgende dag. Tot snel.

 

 

Hoera 2021.

 

Een bewogen jaar is voorbij. 2020 was een jaar dat wij niet zomaar even in het bos of op het strand konden wandelen omdat er teveel andere mensen aan het wandelen waren. Ik snap het wel hoor dat ze ook even naar buiten willen maar ja dat was dan wel even voor ons alleen de tuin.

Mijn Woopi heeft een nestje gehad midden in de zomer met dat hele warme weer en dat doet ze nooit meer zei ze. Veel te warm!!!

Toch is het jaar wel een beetje omgevlogen hoor. Ja en dan de jaarwisseling wat een rust zonder al dat vuurwerk. Ik vind het wel mooi zit altijd naar buiten te kijken maar de rest moet er niets van hebben. Bella is helemaal van slag die ziet niets meer helaas en dan komt het nog iets harder binnen denk ik. 

Voor nu ga ik voor een heel mooi jaar hopelijk krijgen wij weer wat meer vrijheid en kunnen we weer naar hartenlust op het strand en in het bos lopen.

Voor nu een goed 2021 een een grote poot van Storm

 

 

Ojee al mijn Blogs zijn verdwenen!!!!!!

 

Nou daar ben ik dan weer een keertje. Ik kan niet zeggen dat ik het heel erg druk heb gehad. Naast het luieren op de bank en mijn kussen, het spelen met Woopi en Beau is het maar saai. Al mijn mensenvrienden moeten goed oppassen nu COVID-19 zo aanwezig is. Je kan bijna niet naar een bos of strand want daar lopen helaas te veel mensen. Begrijpelijk want ook wij denken even er lekker uit. Nu vermaken wij ons thuis en dat is ook geen probleem hoor. Genoeg speeltjes en andere dingen. Gelukkig hebben wij ook een heel lief buurmeisje die ons regelmatig komt halen om te wandelen.